img

Vakantiewoning Het Wit Kruis ligt in het hart van de Voerstreek, met name aan het beschermde pleintje van Kinkenberg in ’s Gravenvoeren, waar zowel de kerk, de pastorie, verscheidene boerderijen als de vakantiewoning zelf uit de 18de eeuw stammen.

De woning in Maasstijl, genoemd naar een thans verdwenen wit smeedijzeren kruis dat zich voor het huis bevond, is stijlvol en met oog voor detail eigenhandig gerenoveerd door uitbaters Morgan & Remy Collings samen met zijn broer en vader tot een uniek vakantiehuis bestaande uit 9 slaapkamers met 8 badkamers.

De vakantiewoning voor maximum 20 personen is voorzien van alle comfort en moderne faciliteiten zoals o.a wifi en digitale televisie. Babybedje en kinderstoel aanwezig.

Vakantiewoning het Wit Kruis heeft een overdekt buitenterras, een hottub, een BBQ en een fietsenstalling met bikewash. Fietsen kunnen gehuurd worden bij de plaatselijke fietsenhandelaar. Ook een gids kan ingehuurd worden. Restaurants, de bakker, de bank, café’s, het VVV-kantoor en winkeltjes liggen op wandelafstand. Een kok aan huis?